Information till nya elever

Tack för att du har valt Stall Adam för din ridning.

För att inte din ridning ska bli dyrare än den är just nu så behöver du lära dig hur man gör iordning hästar inför lektionerna. Det finns ofta gratis teoritillfällen att delta vid på skollov som annonseras under fliken kurser och i nyhetsbrev från stallet.

Det är annars nödvändigt att du tar med dig en kunnig vuxen till stallet som kan hjälpa dig att få utrustningen rätt och att hästen blir väl omhändertagen.

Titta gärna på Ridsportförbundets hemsida för mer info om hur man sköter hästar och även Konsumentverkets informationsmaterial Välkommen till stallet.

OM du får förhinder måste du anmäla detta i appen: www.minridskola.se och om detta görs senast 24 tim före din lektion så får du möjlighet att "rida igen" din missade lektion genom att du mailar oss på "ridlektionsbokning@gmail.com" med fullständig info om vilken ryttare, vilka datum som är möjliga för er att rida och vilka grupper det är som kan komma ifråga (se fliken Schema). Med all info samlad så kan vi boka in igenridning åt er om det kan ske inom en och samma termin.

Om du uteblir från ridlektion utan att avboka utgår en extra avgift på 50 kr som debiteras vid terminens slut.

© 2015 by Stall Adam.

  • Twitter Square
  • facebook-square