Vanliga frågor

Fråga: Jag vill börja rida. Hur gör jag?

Svar: Nybörjarlektioner startar minst en per år, men varje grupp slutar ju att vara nybörjare efter bara några veckor, eftersom dessa utvecklats en bit på vägen. Det finns därför inte kontinuerligt nybörjarplatser för alla som önskar. Om du har möjlighet att ta några privatlektioner utifrån dina egna förutsättningar så är det större chans att du kan hinna ikapp närmaste grupp kunskapsmässigt och därigenom ta en ledig plats när någon hoppar av sin ridgrupp. Kontakta oss för mer info om privatlektioner och intensivkurser för att komma fortare framåt i din ridutbildning.

Fråga: Vad kostar det att rida en termin?

Svar: Våra ridlektioner är lite längre än många andra ridskolors: 60 min på hästryggen (under förutsättning att du klarar att göra iordning hästen själv). För en sådan lektion betalar man 253kr och våra terminer är mellan 8 - 12 veckor och kostar alltså mellan 2024kr och 3036kr. Du behöver också bli medlem i Stall Adams Ryttarförening för att kunna rida hos oss. Det kostar för 2020 endast 325kr och du erhåller en olycksfallsförsäkring som gäller all vistelse i stallet.

Fråga: Hur anmäler jag mig till kölistan?

Svar: Vi har ett mycket säkert och smart datasystem för våra elever. Du går in på www.minridskola.se och letar upp Stall Adam i listan, där kan du skapa en användarprofil och du kan klicka i dina önskemål om ridgrupper.

Stall Adams skolhästar är redo för en ny